ΟΡΓΑΝΑ

 

Πρόεδρος - Συλλούρης Δημήτρης


 

Ο Δημήτρης Συλλούρης είναι Πολιτικός Μηχανικός και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Εξελέγη Βουλευτής Λευκωσίας με το Δημοκρατικό Συναγερμό στις 19/5/1991. Με το Δημοκρατικό Συναγερμό εξελέγη ακόμα δυο φορές.  Από τον Ιούλιο του 2004 μέχρι και τον Μαΐο του 2005 ήταν ανεξάρτητος  Βουλευτής. Από τις 3/6/2006 είναι Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος με το οποίο εξελέγη Βουλευτής στις 21/5/2006.
Είναι Αναπληρωτής Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών,  Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως και μέλος των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών  Εσωτερικών, Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και μέλος του Επιστημονικού Τεχνικού  Επιμελητηρίου Κύπρου (Ε.Τ.Ε.Κ)
 

 

 

Αναπληρωτής Πρόεδρος - Γιωργάλλας Μιχάλης


 

O Μιχάλης Γιωργάλλας γεννήθηκε το 1968 στον Μαραθόβουνο Αμμόχωστου. Γόνος της ηρωοτόκου οικογένειας του Μάκη Γιωργάλλα. Είναι πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός του Πολυτεχνείου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Είναι μέλος του ΕΤΕΚ και διαπιστευμένος Μηχανικός σε θέματα Ασφάλειας και Υγείας. Ειδικεύεται στο σχεδιασμό τεχνολογικών εργαλείων για εκσυγχρονισμό και βελτίωση της λειτουργίας επιχειρήσεων και οργανισμών. Είναι έγγαμος και έχει ένα γιο.
Είναι από τους ιδρυτές του Ευρωπαϊκού Κόμματος. Διετέλεσε Εκπρόσωπος Τύπου και Γραμματέας Επικοινωνίας του Κόμματος. Είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου. Διετέλεσε Πρόεδρος της Παγκύπριας Ενιαίας Οργάνωσης Φοιτητών Θεσσαλονίκης, Αντιπρόεδρος του ΕΦΑΕΦΠ και Γενικός Γραμματέας της ΕΦΕΚ Θεσσαλονίκης.
 
 

 

 

Γενικός Γραμματέας - Καράντωνας Μάριος


 

Γεννήθηκε στην κωμόπολη του Καραβά της επαρχίας Κερύνιας από γονείς με καταγωγή τον Άγιο Αμβρόσιο και τον Καραβά τον Μάρτη του 1958. Είναι νυμφευμένος με την Ελένη Καμμίτση.
Το 1979 μετέβη για σπουδές στις ΗΠΑ στα θέματα αεροναυτιλίας και εκπαίδευση  Χειριστή αεροσκαφών αποκτώντας Επαγγελματική Άδεια και δίπλωμα εκπαιδευτή αεροσκαφών.
Είναι ιδρυτικό μέλος του Ευρωπαϊκού Κόμματος και από την ίδρυση του μέχρι το 2011 υπηρέτησε από την θέση του Επαρχιακού Γραμματέα Κερύνειας. Το 2011 εξελέγη Αντιπρόεδρος και το Σεπτέμβριο του 2013 εξελέγη Γενικός Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Κόμματος.
 

 

 

Αντιπρόεδρος - Παλλήκαρος Πόλυς


 

Ο ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ (ΠΟΛΥΣ) ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΣ γεννήθηκε στην Λευκωσία.  Είναι Μηχανολόγος μηχανικός και Ασφαλιστικός Σύμβουλος – Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ELMI Insurance Agents limited.  Είναι έγγαμος με τρία παιδιά. 
Είναι ιδρυτικό μέλος του Ευρωπαϊκού Κόμματος.
Από το 2005 κατέχει την θέση του Γραμματέα Διοίκησης του Ευρωπαϊκού Κόμματος και αποτελεί ενεργό μέλος του Πολιτικού γραφείου .
Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ναυαγοσωστικής. Εκπαιδευτής και εξεταστής  Ναυαγοσωστών. Εκλελεγμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ναυαγοσωστικής τα τελευταία 9 χρόνια.
 
 

 

 

Αντιπρόεδρος - Κουγιάλης Νίκος


 

-

 

 

Αντιπρόεδρος - Μιχαηλίδου Στέλλα


 

Κατάγεται απο την Λάρνακα .  Είναι Ιδρυτικό Μέλος του Ευρωπαικού Κόμματος  και υπο την ιδιότητα του Αντιπροέδρου συμμετέχει στο Εκτελεστικό .Κατήλθε δύο φορές υποψήφια Βουλευτής στη Λάρνακα .  Κατέχει BSc Economics with Mathematical Sciences,Queen Mary College , University of London .  Κατέχει BSc Financial Services - University of Manchester- UMIST. Κατέχει τον Επαγγελματικό τίτλο ACIB -Associate Chartered Institute of Bankers .Κατέχει HND in Computer Science , P.A College , Λάρνακα . Παρακολουθεί μαθήματα για απόκτηση του ΑCCA και επαγγελματικά είναι στο Χρηματοοικονομικό Τομέα. Υπήρξε πανελληνιονίκης αθλήτρια στίβου. Είναι μέλος σε Επαγγελματικές και Φιλανθρωπικές Οργανώσεις και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ. Εχει δύο κόρες. Όραμά της η Απελευθέρωση της Κύπρου
 
 

 

 

Γενικός Οργανωτικός - Καψός Πανίκος


 

-

 

 

Πρόεδρος Νεολαίας - Τελεβάντος Αντρέας


 

Ο Αντρέας Τελεβάντος γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 19/9/1984. Μετά την εκπλήρωση της διετούς στρατιωτικής θητείας στην Εθνική Φρουρά, σπούδασε Διεθνείς Ευρωπαϊκές και Οικονομικές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του συνέχισε τη φοίτηση του στο CIIM στη Λευκωσία όπου και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού.
 

 

 

Γενικός Γραμματέας Ευρωαγροτικού - Αχιλλέως Λάμπρος


 

-

 

 

 

 

 

 

 

View Posts by ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ

Δημήτρης Συλλούρης - ΑΝΤ1 14/2/2016
O Μιχάλης Γιωργάλλας στον ΑΝΤ1 3/2/2016
νδρέας Χριστοφόρου για Εθνικό Συμβούλιο και κυπριακό
Ανδρέας Χριστοφόρου - FOCUS 4/2/2016
Δημήτρης Συλλούρης Σίγμα 3/2/2015
Αντρέας Τελεβαντος - Διαρροές Εθνικό Συμβούλιο
Δημήτρης Συλλούρης - ΡΙΚ1 27/1/2016 FOCUS
Δημήτρης Συλλούρης για τις εξελίξεις στο κυπριακό – Σίγμα 19/1/2016
Οι κομματικοί τακτικισμοί δεν πρέπει να ανάγονται σε Εθνικό ζήτημα
Δηλώσεις Δημήτρη Συλλούρη και Μάριου Δημητριάδη 11/1/2016
Εκδηλώσεις
Οργανώσεις
ΓΟΕΚ N.E.K